Over Buitenleventotaal

Buitenleventotaal is adviseur, leverancier en installateur van zwembaden, sauna's en spa's voor de particuliere en zakelijke markt.

Volgens Marloes en Jeroen van Schoonhoven uit Epe is het meedenken met de klant, inbrengen van hun ruime ervaring, vakkundig advies en dito plaatsing van uitsluitend het beste uit de markt, bij Buitenleventotaal vanzelfsprekend. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw welverdiende wellness.

Buitenleventotaal kan ook een totaalpakket bieden, bijvoorbeeld in het geval dat een zwembad in een strakke tuin moet worden geplaatst. Omdat Buitenleventotaal overzicht heeft over het totale vakgebied zijn wij ook thuis in de diverse nevenwerkzaamheden zoals het herstel van een tuin. Dit tegen bijzonder aantrekkelijke en tegelijkertijd concurrerende tarieven.

Wij laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Dat geldt niet alleen voor het leveren van de zwembaden, sauna's en spa's maar tevens voor alle toebehoren, de installatie en het onderhoud er van. U kunt dus bij ons terecht voor het complete plaatje.